Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

T
T van D - 24-01-2023 14:52:14
Geldzaken & Recht

Betaling lidmaatschap Sportcity

ik heb een sportschool abonnement bij sportcity. het betreft een maand abonnement. iedere maand wordt per automatische incasso het lidmaatschap van mijn rekening afgeschreven. ik heb echter ook de mogelijkheid om via de app van sportcity betalingen vooruit te doen. via de app kan ik mijn lidmaatschap betalen met behulp van ideal. dit kan tot 12 maanden vooruit.


in december 2022 had ik besloten om alvast alle maandbedragen via de app vooruit te betalen voor 2023. mocht er in het nieuwe jaar een prijsverhoging aankomen, wat mij zeer aannemelijk leek, dan had ik alvast een jaar vooruit betaald was mijn gedachte en dan had ik pas later last van de prijsverhoging. en inderdaad kwam er per januari 2023 een forse prijsverhoging. ik heb voor heel 2023 dus al betaald maar moet nu alsnog het verschil bijbetalen. mijn vraag is, mag sportcity dit verschil incasseren bij mij? ik heb dus een maand abonnement maar heb eind 2022 dus al alle maandbedragen betaald voor 2023 via de app van sportcity voor het bedrag wat toen in de app stond.