Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Geert Hermans
Geert Hermans - 01-02-2023 10:42:35
Garantie & Verzekeringen

Verkeerde spouwmuurisolatie aangebracht

Begin 2021 is er door de firma thermosolutions uit oldenzaal na advies van hun medewerker in onze woning thermofoan isolatie aangebracht.
in het najaar van 2021, het was regenachtig, kwamen er allemaal schimmelplekken op de gevel. het zag er niet uit. na dit gemeld te hebben bij de firma kwam er iemand die met een hogedrukspuit de schimmel verwijderde. het zag er weer mooi uit. maar???????je kunt het al raden de schimmel kwam weer terug. na weer contact te hebben opgenomen kwam er iemand weer de boel schoonspuiten en 2 weken later imprigneren zag het het weer acceptabel uit. echter ja, ja, we zitten weer dik in de zwarte schimmel en inmiddels ben ik er achter  gekomen dat de door hun geadviseerde en aangebrachte islolatie niet past bij de steen waarvan onze woning is gebouwd. met de gebruikte isolatie vul je de hele spuw op, zodat de doornatte steen zijn vocht via eerder aanwezige spouwventilatie kwijt kan. dus verkeerde isolatie geadvieseerd en aangebracht. ik doe nu al sinds 19 januari pogingen om in contact te komen met het bedrijf, maar geen gehoor.
wat moet ik doen????? iets voor de belbus??
op de foto is het het linker huis. het rechter huis is niet geïsoleerd