Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

R
R Houten - 10-02-2023 13:56:23
Geldzaken & Recht

Fraude Study Store?

Onze zoon tygo (17) volgt sinds september een hbo-opleiding in zwolle. op aanraden van de school heeft hij toen boeken besteld bij 'studystore'. vlak voor het begin van de opleiding gaf studystore aan de boeken helaas niet te kunnen leveren. tygo heeft zijn bestelling geannuleerd zoals de voorwaarden aangaven en direct via oa bol.com de boeken nogmaals aangeschaft.
 
de annulering is geregistreerd en study store zou het totaalbedrag van 400 euro terugstorten. je raadt het al; ondanks veel telefonisch en mailcontact is dit nog niet gebeurd. drie weken geleden is toegezegd dat het in twee werkdagen overgemaakt zou worden. (er zijn vaker toezeggingen gedaan.) gisteren hoorden we dat het nog vier tot zes weken kan duren.
 
kortom, we voelen ons aan het lijntje gehouden. en zeker voor tygo gaat het om een flink bedrag. we vermoeden dat meer studenten gedupeerd zijn, vandaar ook bij jullie maar even deze melding!