Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ev
EvertJ73 - 27-02-2023 18:45:35
Winkels & Webshops

Korting premium kaart bij Gall&Gall klopt niet!

ik heb een premium kaart bij g&g. met deze kaart heb ik standaard op alle dranken 10% korting, met uitzondering op de aanbiedingen.
als ik iets koop bij g&g verwerf ik daarmee "altijd" spaar punten. hiermee kan ik bijvoorbeeld kortingen kopen. in mijn geval heb ik vouchers van 25% korting gekocht. deze korting kan echter niet op aanbiedingen worden verzilverd omdat de wet maximaal slechts 25% korting op alcoholische dranken toestaat.
als ik deze korting wel wil verzilveren op de overige producten krijg ik slechts 15% korting voor mijn voucher van 25% omdat ik er standaard al 10% op heb.
wel kost het 25% voucher mij, als premium klant, evenveel spaar punten als de klant met een niet premium kaart.
g&g belooft dus met hun voucher 25% korting, echter een premium klant kan nooit meer dan 15% verzilveren!
de oplossing hiervoor is voor g&g simpel. 


biedt voor premium klanten 15% vouchers aan die uiteraard minder spaar punten kosten dan de 25% vouchers.
ik kan me niet voorstellen dat g&g hiervan niet op de hoogte is, maar ik vermoed dat het ze "worst" zal zijn. albert h. kan nog wel een beetje winst gebruiken! toch?
maar kloppen doet het niet!
vriendelijke groeten en proost namens g&g,
evert