Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Zieikhetgoed
Zieikhetgoed - 24-03-2023 11:23:55
Geldzaken & Recht

Pensioen en Kredietkaart

Ik weet niet of het meer mensen is overkomen maar ik wil het graag delen. enige tijd geleden ontving ik van ics een verzoek om mijn inkomsten op te geven en een aantal uitgaven. dit om te checken of mijn inkomsten/uitgaven nog wel in balans waren met mijn creditcard van ics. om kort te gaan, na enige tijd ontving ik een telefoontje van ics met de mededeling dat, gezien van inkomsten/uitgaven, 1 creditcard (nooit gebruikt) zou worden stopgezet en een 2de de limiet drastisch verlaagd. op mijn vraag waarom, kreeg ik het antwoord dat dit alles te maken had met 'verantwoord bankier'. op mijn vraag of ik als pensioengerechtigde niet meer intressant was voor ics kreeg ik een verbaasde reactie dat ik dat niet moest denken, o nee hoor, dat was niet zo.
echter, in gesprek met een kennis, kreeg ik het zelfde verhaal te horen. met pensioen en bingo, toestsing en intrekken van de (gold)card.

ik vraag mij af of meer gepensioneerden hiermee te maken hebben gekregen.