Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Dinand van Haaften
Dinand van Haaften - 18-04-2023 16:05:53
Winkels & Webshops

Aangetekende brief versturen

Beste kassa,

ik heb 13 maart 2023 een aangetekende brief verstuurd naar de belastingdienst om een belangrijk document op tevragen.
naar een paar weken dacht ik wat duurt het toch lang bij de belastingdienst,ik kijken op track en trace was de aangetekende brief niet afgeleverd bij de belastingdienst.
toch gebeld met de belastingdienst, nee meneer niet ontvangen en toen gefrustreerd contact opgenomen met post.nl en die maken het helemaal......grr
die zeggen dan, ondanks dat er geen afleverscan in de track & trace te zien is,is ereen grote kans dat uw zending toch is afgeleverd bij de geadresseerde.
nee want ik heb contact gehad met de geadresseerde bedrijf.
post.nl wil dat ik elke keer contact opneem met het geadresseerde bedrijf,ik ga toch niet elke keer45/55 minuten in de wacht staan om te vragen of mijn aangetekende brief is ontvangen .
11 april contact gehad met post.nl en met de belastingdienst, ik zou 2 dagen later terug gebeld worden door post.nl
ik wachten tot donderdag 13 april, ik zei o dat zal morgen(14 april) wel zijn als ik op vakantie ga dat post.nl belt,niet dus
afgelopen maandag 17 april weer zelf gebeld met post.nl of ze het probleem hebben opgelost, nee de brief was nog niet verstuurd en zijn 34 dagen verder.
er wordt gesproken omdat er een postbus op de brief staat en dan komt de brief in een bulk terecht...
dan mag post.nl meer duidelijkheid naar de klant wil geven moeten ze zelf eerst duidelijkheid scheppen over aangetekende brieven met postbus erop.
de klant betaald 9.25 voor een aangetende brief die niet wordt afgeleverd.



met vriendelijke groet