Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

J2
J2020 - 06-06-2023 21:38:25
Vrije tijd & Tuin

Overlast van kinderen die pas om 21:30u naar bed gaan

Hi, 

ik ben toch erg benieuwd naar de reacties van wat nou normaal is en wat niet. 
laat me beginnen met dit. 
ik heb zelf een dochtertje van 2,5 jaar oud en we hanteren hier de de r's rust, regelmaat en reinheid. dit hebben we persoonlijk aan de lijve ondervonden hoe belangrijk dit was na haar geboorte. 
mijn buurvrouw is alles behalve. hanteert niks van deze 3 r's en nu het zomer is en er een trampoline in haar tuin staat, zijn haar 6 kinderen met wat buurt kinderen niet meer te houden. veel gillen, dus niet alleen gezellig spelende kinderen,is hier nu bijna elke avond een feit. 
pas om 21:30u worden de kinderen onder de 10 en dat zijn er 5 of 4, naar binnen gehaald om naar bed te gaan. 
met de buurvrouw hebben ik en mijn man al meerdere malen de afgelopen 6 jaar conflicten gehad en hebben sinds de afgelopen 2 jaar zelden contact mee. alleen als het echt moet en af en toe laat ze wat weten als er heftig overlast is van schreeuwende kinderen als ze een periode van heftige ongehoorzaamheid hebben. ik ben benieuwd wat jullie zouden doen met dit overlast. wij willen ook onze rust en na een lange dag werken en prikkels, ook kunnen ontwikkelen want zelf ga ik ook rond die tijd jaar boven om naar bed te gaan, want de wekker gaat hier ook weer om 6:30u af. 

alvast hartelijk bedankt voor het lezen en de reacties. 
mvg.
o en p.s hou maar op over de overlast van haar huisdieren want die hebben ze ook in overvloed in een kleine eengezinswoning. ik vind het allemaal erg heftig persoonlijk en dat dit gewoon kan en mag. buurvrouw loopt al bij maatschappelijk werk en geloof ook jeugdzorg, maar hier is nooit een optreden verder geweest of verdere hulp in de opvoeding en hulp bij huishouden.