Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

N.
N.Boulanger - 03-07-2023 09:16:07
Winkels & Webshops

Catalogussen webwinkels

Diverse webwinkels sturen per post catalogussen. je kunt je daar (blijkbaar) niet vantevoren voor afmelden.
na elke bestelling moet je opnieuw aangeven dat je die niet wilt, maar dan ben je blijkbaar al 'de pineut' want dan hebben ze de smoes dat je nog in de mailing zit en over 3 maanden nog de catalogus kunt ontvangen. ik begrijp dat niet. ik moet als klant toch gewoon duidelijk kunnen maken dat ik never nooit een catalogus wil ontvangen ? zeker in deze tijd van klimaat en milieu discussies is het belachelijk zonde als je catalogussen (papier) krijgt toegestuurd (per post) die je nooit bekijkt. 
het gaat er niet om dat ik die catalogus niet kan weggooien, het gaat erom of een webwinkel zich niet moet houden aan mijn verzoek als bestaande klant om nooit (ook niet bij nieuwe bestellingen over een maand, half jaar of jaar) een catalogus te krijgen ?