Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Sj
Sjouwie - 05-07-2023 17:14:19
Vrije tijd & Tuin

Wie haalt de boom weg?

wij hebben menigmaal de buren erop attent gemaakt dat ze dode takken uit hun boom te moesten verwijderen vanwege de veiligheid.


vorig jaar is er namens deze buren een hovenier langs geweest om te vragen of wij akkoord gingen met het verwijderen van de (zieke) boom. wij waren akkoord.


wij spraken de (goede) buren en vroegen wanneer de boom verwijderd werd maar dat lieten zij vanwege de hoge prijs niet doen. 


vandaag 5 juli 2023 is een groot gedeelte van de boom door de enorme storm afgebroken. gelukkig geen schade maar de boom ligt voor ons pad naar het huis en deels in onze tuin. mijn vraag is, wie is er verantwoordelijk voor het verwijderen van de afgebroken boom? wij of de buurman? hij wist dat de boom ziek was!