Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Kan Meta hier gewoon mee weg komen?

Afgelopen vrijdag werd mijn facebook account gehackt. mijn zakelijke pagina was al snel verdwenen en ik kon niet meer inloggen.
er werden email adressen toegevoegd aan mijn zakelijke pagina en niet veel later volgde er een afschrijving op mijn paypal van meta met een bedrag van € 200,-. ook stond er een maandelijkse afschrijving van datzelfde bedrag in de planning.
ik kon de maandelijkse afschrijving ongedaan maken maar de afschrijving van € 200,- daar kon ik niks meer aan veranderen.
paypal was pas vandaag (maandag) weer telefonisch bereikbaar en melde mij dat ik bij meta moest zijn.
het meest frustrerend is dat ik met geen mogelijkheid meer op facebook kom. ik probeerde de stappen te doorlopen die facebook heeft als je gehackt bent maar eenmaal aangekomen bij het uploaden van mijn id weigert hij iedere id die ik inbreng. rijbewijs en mijn officiele id zijn niet goed en facebook geeft na het uploaden de melding.... here is a problem with your id photo

the id photo you submitted didn't meet our requirements. oops
ik kom dus met geen mogelijkheid meer op mijn pagina en besloot een nieuw account te maken zodat ik op facebook naar hulp kon zoeken.
er is namelijk geen email en geen telefoonnummer.
ik heb een nieuw account gemaakt onder mijn naam en na een half uur werd ik verbannen van facebook omdat ik de regels zou hebben overtreden.
nu zit ik hier achter de dikke muur van facebook en kan helemaal niks?
ik zoek nu mensen die hetzelfde hebben meegemaakt en hoop met een groep dit dan toch in de rechtzaal uit te vechten want dat is hun suggestie nadat ze me hebben verbannen... ik had 170 dagen de tijd. bij de politie ga ik donderdag telefonisch aangifte doen maar de agent vroeg mij nog of ik dat wel echt wilde.... ze doen er toch niet veel mee en er zijn er heel veel die dit meemaken.... te gek voor woorden!