Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Re
Rene Ponthomme - 26-10-2023 14:04:41
Auto & Vervoer

Ernstige problemen met Thule fietsdrager

De opklapbare fietsdrager thule caravan superb short version 307329 heeft een constructiefout, waardoor de fietsendrager om kan klappen. dit is bij mij eind augustus van dit jaar gebeurt.

bij controle van 5 soortgelijke fietsendagers, bleken deze dezelfde contruciefout te hebben. de beide klemmen deugen niet. de haken draaien niet volledig over de hiervoor bedoelde asjes, ten gevolge waarvan deze losschieten. bij mij klapte de fietsdendrager tijdens het rijden om, waardoor de stuur van een van de fietsen door de achterruit klapte. wij hebben nu schade aan onze auto. we hebben meerdere keren getracht om met thule contact te krijgen, maar tot op heden hebben zij alleen gemeld dat de klacht was ontvangen. weken later ontvingen wij een email dat de klacht was afgehandeld.

de caravangarage wist ons te vertellen dat hij ook nooit contact kreeg met thule. wij willen dat de schade aan onze auto vergoed wordt en dat de fietsendrager deugdelijk wordt aangepast.

wie herkent zich in dit verhaal?