Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Marleenk30
Marleenk30 - 02-11-2023 21:10:15
Winkels & Webshops

Winkel waarschijnlijk failliet

ik heb 2 weken geleden schoenen gekocht via campz onderdeel van meerdere webshops o.a. bikester. de schoenen waren helaas te klein dus wilde ik ze retourneren. ik keek eigenlijk per toeval op de site anders had ik dit nooit geweten maar er stond ineens wij verwerken op dit moment geen retouren.  https://www.campz.nl/newsupdate.html" target="_blank">https://www.campz.nl/newsupdate.html


ik ben nu bang dat als ik de schoenen nu opstuur dat ik misschien helemaal mijn geld niet terugkrijg. wat zouden jullie doen? er zit gewoon een retourformulier met sticker in de doos. ik heb wel een mail gehad met dezelfde informatie, vorige week zou het op vrijdag opgelost zijn maar nu zijn we alweer een week verder.