Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vr
vraaje - 17-11-2023 14:27:05
Garantie & Verzekeringen

Jaren premie betaald voor een verzekering die niet van mij blijkty te zijn

ik betaal al meer dan 20 jaar een verzekering ( wordt van mijn bankrekening afgeschreven) onder de noemer levensverzekering.


bij recente navraag bleek dit geen levensverzekering te zijn, maar een begrafenis verzekering.( ik was in de veronderstelling dat dit een leven/ spaarverzekering was).


de maatschappij gaf mij aan geen verdere info te verschaffen omdat ik ook nog niet eens de verzekeringsnemer blijk te zijn. ik sta slechts als medeverzekeringsnemer op de polis.


ik begrijp hier niets van, ik betaal hier zelf jaren voor en dan blijk ik als verzekerde bij-geschreven te zijn op de deze polis. ik heb geen info over deze polis, krijg ook geen post hierover.


nu heb de aut. incasso's in oktober 2023 gestopt en ben eigenlijk wel benieuwd hoe dit van een lijfrente polis naar een begrafenis polis is gegaan en wie daarvoor heeft getekend?


ik krijg nul info van reaal verz. want ik ben niet de eigenaar van de polis.


wat zou ik nog kunnen doen?