Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ron Valk
Ron Valk - 20-11-2023 19:13:17
Geldzaken & Recht

Opzeggen ViaPlay

Ik heb een rare vraag, gezien de huidige ontwikkelingen ommtrent viaplay.
ikzelf heb een abonnement genomen, puur en alleen voor de f1.
viaplay verhoogde dit jaar 2023 de kosten, maar men werd beloont als je al abbonee was vanaf dag 1, dus men een jaar abonnemt kon afsluiten voor 11 euro per maand.
prima, alleen dat loopt nu volgens de afsrpaak tot eind april 2024.
maar hoe zit het nu met mijn rechten indien viaplay gedwongen word door hun situatie om er de stekker uit te trekken en dus niet meer levert waar ik feitelijk voor betaal ?
stel, ze zenden dus totaal niks meer van sport uit, noodgedwongen.
mag ik dan gewoon mijn contract voortijdig opzeggen, daar viaplay feitelijk de content niet meer kan leveren waar ik eigenlijk mij juist speciaal daarvoor heb geabonneerd ?
stel, er zitten zo`n miljoen mensen vast aan hetzelfde contract, dat is dus 11 euro maal een miljoen, waarvan 750.000 mensen zeggen, ik voel me nu beetgenomen, maar tel wel uit je winst dat je dus vast zit aan een contract, waar de levenrancier feitelijk niet levert waarvoor je betaald.

mag ik dan gewoon mijn automatische incasso stopzetten en de rest van mijn contract dus niet betalen, waarmee ik dus begrijp dat ik dan ook geen content meer kan bekijken op viaplay ?