Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

JellePlomp
JellePlomp - 10-12-2023 21:38:58
Voeding & Gezondheid

Hanwag Wandelschoenen

hallo,

ik heb (~) 3 maanden geleden hanwag banks gtx wandelschoenen bij een speciaal zaak gekocht. het merk hanwag staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaande schoenen. ik heb 2 maanden geleden in schotland gehiket en kwam tot de conclusie dat mijn schoenen niet waterdicht meer waren.

ik heb de schoenen na mijn reis meteen terug gebracht naar de desbetreffende winkel voor reparatie. na zes weken kreeg ik de schoenen retour waarbij een extra stukje stof over een gaatje (in het goretex membraam) geplaatst is. helaas ben ik 2 weken geleden wederom tot de conclusie gekomen dat de schoen niet waterdicht is.

de desbetreffende winkel geeft aan dat de waterdichtheid niet meer gegarandeerd kan worden. en geven aan 40% korting te bieden op een nieuw paar schoenen omdat de fabrikant geen garantie geeft (zij geven aan dat het gaatje gelopen is). 



wat zijn mijn rechten bij bovenstaande situatie?