Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

efclem
efclem - 11-12-2023 16:27:40
Elektronica & TV

Koelkast defect, 3 weken wachten op reparatie

Hallo,
op maandag 4 december begon mijn koelkast enorm te brommen, ik heb dit aangemeld bij het bedrijf die mijn keuken en dus ook de koelkast heeft geinstalleerd. dit bedrijf heeft de storing bij aeg gemeld en ik zou daar over terug gebeld worden. ik heb vrijdag 8 december zelff maar eens gebeld en krijg te horen van electrolux (de reparatie dienst van aeg) dat ze 27 december wel langs komen, ze hebben het druk. ik heb dus geen koelkast tijdens de feestdagen en ik heb dat apparaat ook nog eens nodig voor mijn medicijnen. 

met de vraag of het niet sneller kan, met de mededeling dat ik al mijn eten uit de vrieser heb weg kunnen gooien en dat ik de machine gewoon nodig heb krijg ik als antwoord "we gaan ons best doen"

wat moet je hier nu mee? ik heb 5 apparaten van aeg gekocht en verwachte toch wel een redelijk support.
met vriendelijke groet
erik.