Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

JHvO
JHvO - 19-12-2023 13:46:44
Garantie & Verzekeringen

Installatie voordeur: stukje trap weggezaagd

Recentelijk hebben we een aantal kozijnen en onze voordeur vervangen voor kunststof met hr++ glas. dit is over het algemeen redelijk verlopen, met nog een paar restpunten (kapot glas, niet geleverd luchtrooster, magneetslot voordeur werkt niet goed, verkeerde kleur van de buitenste vleugel van de voordeur, verkeerde maat glaslatten kozijn woonkamer).

eén ding wat ons echter irriteert is het feit dat de draaicirkel van de nieuwe voordeur te groot was voor onze hal. de deur kwam tegen de trap aan. dit is opgelost door er een stukje af te zagen, ongeveer 20 centimeter (zie foto).

nu zijn wij aanwezig geweest bij het inmeten en hebben we de offerte getekend, maar is het niet juist de bedoeling dat de leverancier over dit soort (vast vaker voorkomende) dingen nadenkt? of hebben we gedeelde schuld?

we weten niet wat onze rechten/plichten zijn rond deze situatie en twijfelen of we recht hebben op restitutie.