Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jo
jover74 - 20-12-2023 15:14:04
Vakantie & Reizen

KLM boeking gewijzigd door partnermaatschappij

via de website van klm hebben wij een vlucht geboekt van amsterdam naar bangkok en vervolgens van bangkok naar siem reap. de overstaptijd bedraagt 1uur en 10 minuten. nu krijg ik bericht van bangkok air dat mijn vlucht van bangkok naar siem reap gewijzigd is naar een latere vlucht, waardoor de overstaptijd nu 7 uur en 15 minuten wordt. de reden is dat de overstaptijd te kort is; dit moet minimaal 1 uur en 15 minuten zijn.



aantal dingen verbaast mij.


1) ik heb de vlucht geboekt bij klm, maar bangkok air wijzigt mijn vlucht. wie voert de regie op mijn boeking?
2) klm heeft mij een vlucht laten boeken wat klaarblijkelijk niet aan de juiste voorwaarden voldoet.  
3) klm geeft mij alleen toestemming om de vlucht van bangkok naar siem reap aan te passen, de rest staat vast. als ik dit van tevoren had geweten, had ik waarschijnlijk een andere keuze gemaakt. klm bood een vlucht aan met de kortste overstaptijd tegen een hogere prijs. ik vind het onterecht dat ik nu dezelfde prijs betaal met een veel langere overstaptijd.

voor de terugweg hebben we hetzelfde probleem met de overstaptijd, alleen daarvan heb ik nog geen bericht gekregen.