Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Edwin Kassa
Edwin Kassa - 25-12-2023 11:27:54
Winkels & Webshops

Loofy Amsterdam

Wie kent loofy amsterdam? ik bestelde er twee opbergsystemen voor de tekeningen van kinderen. er is heel veel misgegaan en ik denk te maken te hebben met een onbetrouwbare https://nl.trustpilot.com/reviews/6589542ee07bdc378e2055c7" target="_self" data-review-title-typography="true">verkoper:

- de bestelling kwam tien dagen later binnen dan toegezegd

- verkeerde producten (niet besteld) werd geleverd. loofy zegt dat het de verbeterde versie is van wat ik bestelde. het lijkt er niet eens op….

- de producten waren beschadigd

- loofy weigert de bestelde artikelen alsnog te leveren

- loofy stelt dat ik de bestelling kan retourneren. dan wel tegen zeer hoge kosten verzekerd / aangetekend verzenden naar china, onder eigen risico koper.

- op de website van loofy staan hele mooie reviews, die afkomstig lijken van trustpilot. op de website van trustpilot staan echter alleen hele slechte reviews. ik vermoed daarom dat op de website van loofy valse reviews staan, met wellicht als doel goed gelovige kopers voor het lapje te houden.