Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

He
Hershman - 04-01-2024 09:36:26
Winkels & Webshops

Open32 cadeaukaarten niet online te besteden

Beste kassa,

ik had een cadeaubon gekregen van open32 met de veronderstelling dat je deze overal kon gebruiken, dus ook online, echter kwam ik dus erachter dat ze alleen te gebruiken zijn in fysieke open32 winkels en niet online.

ik moet dus perse naar de winkel toe voor een kledingstuk wat ik graag wil hebben, eenmaal daar aangekomen blijkt dat die niet op voorraad is in de winkel, maar ze kunnen die wel bestellen voor me, ik kan op dat moment de cadeaukaart inwisselen en kiezen of je het thuis of in de winkel wil laten bezorgen?

het zal wel aan mij liggen maar ik begrijp daar echt niets van?, dit kan ik zelf toch ook online, waarom mag ik die cadeaukaart niet online verzilveren?

ik heb open32 gemaild en dit is hun reactie:


       "wij hebben helaas geen cadeau kaarten die online te besteden zijn."
 
ik vind het raar, mag dit eigenlijk wel?
hopelijk kan iemand me een antwoord geven op deze vraag?

alvast bedankt.