Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wi
wim bakker - 10-01-2024 20:57:24
Garantie & Verzekeringen

Heeft iemand ervaring met paardenverzekeringen

Ik heb een goede kennis en die had een paard welke 2 jaar gelden plotseling op natuurlijke wijze is gestorven. zij was en is er nog steeds kapot van. zij heeft na de koop het paard gelijk verzekerd tegen o.a. een accuut verlopen ziekte. de kosten van deze verzekering zijn ruim € 7000,00 geweest.

na het overlijden heeft zij circa 3 weken later gebeld met de verzekering met de vraag wat ze moest doen, nu haar paard is overleden. 

welnu ze had a la minuut moeten bellen en niet 3 weken later. want volgens de polis had dat binnen 24 uur gemoeten. hallo, dit gaat om een paard, een levend dier, een surrogaat kind zeg maar, geen auto.

naja na 2 jaar gedoe krijgt ze uit coulance dan 1000 euro, en dat is het dan. ik vind dit op het maar zo te zeggen een verkapte vorm van diefstal.