Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Re
Renee Smit - 26-01-2024 09:45:56
Winkels & Webshops

Beko wasmachine gekocht in juni 2017 aan de voorkant zo verroest dat er groot gat in zit. Heb ik nog garantie?

de economische levensduur van de wasmachine is nog niet verstreken. wasmachine juni 2017 gekocht bij media markt. wasmachine is waarschijnlijk door het lekken van zeepbakje aan de binnenkant van de machine als hij aanstaat buiten mijn schuld om kapot gegaan binnen de economische levensduur. in jan 2022 contact gehad met beko over dit probleem. reactie beko is niet gevaarlijk en valt niet binnen de garantie en dat de kosten om het te herstellen zelf moet betalen.


jan 2024 weer contact gehad met beko dit was hun reactie: 
vooropgesteld betreuren wij de geconstateerde schade aan uw wasmachine. graag zien wij dat u optimaal gebruik kunt maken van uw beko product(en).


 


 


op basis van de door u verstrekte gegevens hebben wij kunnen herleiden dat uw apparaat niet meer binnen de 2 jaar fabrieksgarantie valt.


dit maakt dat wij euvels niet meer dekken door de fabrieksgarantie toe te passen.


daarnaast vinden wij het erg vervelend dat de machine is gaan roesten. helaas kunnen wij roest niet tegengaan omdat dit vooral veroorzaak wordt vanuit de omgeving en het gebruik/onderhoud van de machine.