Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

SD
SD1 - 23-02-2024 10:57:52
Computers & Telefonie

Kpn monteur

abbonement afgesloten bij kpn, voor internet, tv en 2 mobiele abbonementen. in de winkel word gezegd plug and play, stekker in de muur daar hoef je geen monteur voor te laten komen.


vervolgens krijgen we het pakket (tv modem enz) binnen (word zo voor de deur gelegd zonder aankondiging). willen hem aansluiten maar wij hebben nog een oude aansluiting waardoor er een monteur moet komen en wij dit zelf niet kunnen. via internet een afspraak gemaakt voor de monteur.


monteur komt en zegt dit kunnen jullie inderdaad niet zelf, je hoeft niet de monteurkosten a €75,- te betalen. staat ook op de monteurbon waar ik voor heb getekend. monteur zegt bel er nog even achteraan dat je niet hoeft te betalen. ik heb meteen gebeld jongen aan de telefoon zegt, klopt mevrouw je hoeft niet te betalen het staat in het systeem.


vervolgens op het factuur staan de monteurkosten a €75,- toch afgeschreven.


vandaag gebeld, verhaal uitgelegd en de jongen aan de telefoon snapt mij en zegt dat het raar is en gaat het nakijken. en zegt ook dat in het systeem en op de monteurbon geen kosten staan, maar gaat het overleggen met een collega.


na wachten krijg ik een kort antwoord, u hebt niet gebeld maar via internet een monteur besteld dus u moet gewoon betalen. belachelijk natuurlijk! overal staat dat ik niet hoef te betalen!
ik heb gezegd dat ik het er niet mee eens ben maar de jongen aan de telefoon zegt ja dit zegt mij collega ik kan er niks aan doen.


belachelijke service!


gewenste oplossing:

ik zou graag de monteurkosten alsnog terug, of verrekend willen hebben.