Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

broei88
broei88 - 29-02-2024 11:49:21
Huishouden & Energie

Ik ben opzoek naar muizenvallen die wel echt werken

onlangs ben ik naar een ouder appartement in de binnenstad verhuisd en heb ontdekt dat ik te maken heb met een behoorlijk muizenprobleem. ik heb de klassieke houten muizenvallen geprobeerd, maar ze lijken niet het gewenste effect te hebben. vaak zijn ze 's ochtends leeg, zonder enig teken van succes, of ik vind ze getriggerd zonder vangst. dit heeft me gefrustreerd en op zoek naar betere oplossingen.


het lijkt erop dat deze slimme kleine wezens een manier hebben gevonden om de traditionele vallen te omzeilen of ze zijn gewoon niet effectief genoeg om het probleem aan te pakken. ik ben op zoek naar advies over muizenvallen die daadwerkelijk resultaat opleveren. zijn er specifieke merken, modellen of soorten vallen die beter werken dan de standaard houten varianten? misschien iets dat sterker of slimmer is in het vangen van muizen?


ik ben vooral geïnteresseerd in vallen die effectief zijn in een stedelijke woning, waar muizen zich snel kunnen aanpassen en moeilijk volledig te elimineren zijn. alle suggesties of aanbevelingen uit persoonlijke ervaringen zijn zeer welkom. alvast bedankt voor jullie hulp!