Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

KC
KCvanKempen - 14-03-2024 18:28:33
Huishouden & Energie

Koopcontract tbv zonnepanelen binnen 14dgn geannuleerd

Wij hebben een verkoopadviseur van bl zonnepanelen op bezoek gehad en een verkoopcontract en aanvraag voor financiering getekend.
echter hebben wij nog geen duidelijkheid over het aantal zonnepanelen aan te schaffen omdat er nog niet duidelijk is welk type warmtepomp wij gaan
installleren waardoor we hebben besloten schriftelijk via email te annuleren binnen 1week.na tekenen vh contract.
bl zonnepanelen zegt nu dat we verplicht zijn om minimaal 20% vh totaalbedrag te moeten betalen wat neerkomt op ca.euro 1600,- wat ik een absurd hoog bedrag vind eerlijk gezegd.
bl zonnepanelen refereert naar hun leveringsvoorwaarden waar wij echter geen kopie van hebben ontvangen en waarin staat dat opdrachtgever bij annulering 20% vd aannemingsoveréénkomst verschuldigd is aan opdrachtnemer.en het geen consumentenaankoop betreft.
wij hebben alleen wat documentatie en foldermateriaal overhandigd gekregen vd verkoopadviseur van bl zonnepanelen en dus dwz geen leveringsvoorwaarden en ook géén kopie vd koopcontract
en ik vraag me nu af of wij verplicht zijn om de 20% vh totale aankoopbedrag te betalen?