Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

da
daan.s - 15-03-2024 12:21:39
Elektronica & TV

Neato robotstofzuiger gekocht bij Albert Heijn, binnen garantie onbruikbaar. Wie is er verantwoordelijk?

Wij hebben maart 2023 bij albert heijn een neato d8 gekocht voor €199,-. mooi ding, werkte goed tot een paar weken geleden de app niet meer opstart en verbinding kan maken. resultaat > stofzuiger kun je niet meer instellen of aanzetten via de app. na wat onderzoek lees ik dat neato falliet is. hij gaat nog wel aan en uit maar uiteindelijk heb je toch de app nodig om de robot in te stellen om gebieden te mijden of juist te zuigen.

mijn vraag is; wie is hier uiteindelijk verantwoordelijk voor? kan ah zich zo makkelijk van elke verantwoordelijkheid afdoen door te zeggen "niet onze stofzuiger, niet ons probleem". uiteindelijk is het product nu nog binnen de wettelijke garantie, en heb ik het betaald bij ah.

ben benieuwd of iemand dit weet. kan me voorstellen dat meer mensen deze stofzuiger gekocht hebben en met hetzelfde probleem zitten. dood zonde dat je zo'n apparaat in de kliko moet gooien.