Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ww
wwg - 22-07-2005 14:06:34
Computers & Telefonie

Lock op telefoonlijk

hallo,


ik had internet via via networks via een bbned lijn. dit abonnement is opgezegd en de lijn is gesloopt. volgens de kpn is mijn lijn schoon en kan ik zo bij een andere provider adsl aanvragen. zo gezegd zo gedaan. maar deze provider krijgt een afwijzing van de kpn omdat er nog een lock op de lijn zit.


na veel op en neer bellen is xs4all erachter gekomen dat de vorig houder van mijn lijn ook adsl had van kpn en dat dit signaal er nog op zit.


kpn beweert echter dat de lijn schoon is. volgens hun systeem. verschillende internet providers hebben voor me mijn lijn doorgemeten en weten allemaal te vertellen dat ze daadwerkelijk kpn signaal meten op de lijn.


kpn blijft beweren dat deze providers gek zijn. want volgens hun 'systeem'  is de lijn schoon. ze zeggen zelf géén tools te hebben om de lijn daadwerkelijk door te meten..


wat nu ?? ik wil graag terug internetten. zit ondertussen al 6 weken zonder.


wie kan me helpen ????