Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gerritsen30 - 06-08-2005 20:53:21
Vrije tijd & Tuin

het maken van muziek

 


hallo,


ik ben in mijn vrije tijd een dj. ik draai op party`s van vrienden of studentenfeesten.


nu ben ik aan het uitzoeken om eigen muziek te remixen en zelf muziek te willen maken op het gebied van dance en trance. daarvoor ben ik op zoek naar een goeie muziek programma voor op mijn pc.


ik ben ook op zoek naar info over buma stemra op het gebied van auteurs rechten en het uitbrengen van eventuele eigen mixen/remixen. zijn daarvoor ook productie maatschappijen die je op weg willen of kunnen helpen en heb je na het mixen van een eigen compilatie album een muziek studio nodig en zijn er ook producers die je kunnen begeleiden om mijn eigen compilatie cd uit te brengen.


tevens ben ik opzoek naar info die ook themafeesten of dance party`s willen sponseren. is hier ook voldoende info over. op dit moment hebben wij een aantal party`s in de planning op een uniek locatie. het enige wat wij missen is een voldoende kapitaal om reclame te maken de security te betalen en tevens dj`s en licht en geluid dat bekostigd moet worden. de bedoeling is dat wij dan de inkom vrij houden en ons als organisatie bureau willen opbouwen met naams bekendheid en ik mij zelf als dj wil promoten voor het publiek die dan die avond komt. wanneer alles goed gaat is de bedoeling dat wij d.m.v. sponsoring een start kapitaal willen opbouwen tot een organisatie bureau bij ons in de stad. bij ons in de stad kan nog heel wat verandert worden op het gebied van themafeesten en er is veel vraag na zulke party`s.


hopend iemand mij te kunnen helpen met info


m.v.g. marco gerritsen of te wel marco g