Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
hennybouman - 12-08-2005 21:33:39
Computers & Telefonie

Homepage bij Scarletniet benaderbaar

een paar dagen geleden heb ik mijn homepage bij scalet ingericht. nu doet het probleem zich voor dat ik deze niet kan benaderen. ik krijg de melding "you are not authorized to view this page". het adres is volgens mij http://home.scarlet.nl/~gebruikersnaam. uploaden via wsftp gaat prima. via de tel helpdesk van scarlet vandaag 51 wachtenden voor mij, gisteren 34, eersgisteren 31. als je dan iemand krijgt die weet geen antwoord en verbindt je verder door, weer 30 wachtenden voor mij, daar had ik geen zin meer in. ook mijn emails worden niet beantwoord.


wie weet een oplossing.


ook nog een positief berichtje, in tegenstelling tot vele anderen is het aanmelden en activeren van scarlet one probleemloos verlopen, heeft wel 3 maanden geduurd. alleen de telefoonlijn valt dagelijks even weg, steeds modem resetten maar dan werkt het weer 23 uur, adsl werkt goed. maar ja met honderdduizenden aanmeldingen, volgens scarlet, kan niet alles in een keer goed gaan, hiervoor kan ik nog begrip opbrengen, maar bij anderen begrijp ik hun kwaadheid best wel.