Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 28-08-2017 16:09:33
Huishouden & Energie

Wasmachine waar van de motor na 4 jaar is afgebroken 5 jaar verzekerd niemand th

Wat is een zoekfunctie toch handig op deze site he: https://kassa.bnnvara.nl/vraag-beantwoord/vraag/garantie-verzekeringen/garantieplus-verzekering-itsfailliet.

en dan hebben wij ook nog google: http://www.mikro.nl/" target="_blank">http://www.mikro.nl/ heeft u in het verleden een product bij mikro-electro of bestprice.nl gekocht en heeft u een storing of een probleem? of heeft u nog recht op garantie omdat u destijds een verlengde garantie heeft bijgekocht? uw verlengde garantie op uw apparaat is nog steeds geldig. indien u gebruik wilt maken van deze garantie of gewone fabrieksgarantie, kunt u o.a. terecht bij de smid reparatie in oss. mikro-electro bv en him retail bv hebben voor de behandeling van deze reparaties afspraken met de smid reparatie gemaakt.

ik snap nog steeds niet dat het aanmaken van een account hier, de vraag stellen en daarna volgen makkelijker is dan zelf even kijken.