Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pluisjebaby
pluisjebaby - 20-02-2009 16:23:31
Voeding & Gezondheid

Ogen laseren

goedendag,


ik heb afgelopen 2 sept 2008 mijn ogen laten laseren bij vision clinics in utrecht, daar gaat iedereen heen die zich bij hun aanmeld, voor alle controles ervoor en erna ben ik bij de dichtbijzijnde vestiging geweest en dat is voor mij delft, woont zelf in rotterdam.


ik ben heel goed onderzocht of het uberhaupt wel mogelijk is, je krijgt eerst een quicktest en als dat positief is krijg je een uitgebreid oogonderzoek van ongeveer een uur., die normaal 100 euro kost maar als je besluit je ogen te laten laseren word dit verrekend en ben je bij het zilveren kruis verzekerd krijg je ook nog 10% korting. ik was in totaal 3000 euro kwijt en daar ging nog 10% vanaf dus 2700 euro heb ik betaalt, ze hebben ook de mogelijkheid om in termijnen te betalen, maar je moet het zien als een investering in jezelf die je binnen een aantal jaren weer heb terugverdient. ik had daglenzen en dat was ook per jaar 400 euro, dus reken maar uit.


ik ben in ruim 7 weken met vooronderzoeken en al gelasert en ben van -6 naar helemaal 0 gegaan en ik zie nu zelfs beter dan met lenzen, ik vind het zelf alllemaal nog steeds heel onwerkelijk maar heb van 1 ding spijt en dat is dat ik niet 10 jaar eerder ben gegaan.


ik heb begrepen dat optical express op de zwarte lijst staat en het niet zo nauw neemt met de hygiene en nacontroles.


vision clinics is misschien wel duur maar als je je bedenkt dat je maar 1 paar ogen heb, was voor mij snel de keuze gemaakt


je kan kijken op www. meekijken.nl en daar zie precies hoe het in zijn werking gaat.


succes met u keuze