Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
franciss - 05-05-2010 17:49:28
Geldzaken & Recht

Orderbevestiging bindend telefoongids bv

Dank jullie wel voor de reakties.
ik weet zeker dat ik in elk geval geen miniwebsite ben overeengekomen. ik had er niet eens ooit van gehoord tot ik de link om deze te activeren ontving. ik kan niet controleren of 'zij' hem nu voor mij, zoals de voorwaarden op de orderbevestiging aangeven, hem hebben geactiveerd. dan zal waarschijnlijk (?) zelf eerst moeten activeren of zo? ik weet niet hoe dat werkt, maar dat ga ik dus zeker niet doen. mijn vermelding in telefoongids en gouden gids was er al, maar gratis. nu hebben ze eronder een verwijzing gemaakt naar mijn echte eigen website. dát was ook hetgeen er is afgesproken aan de telefoon. niet meer en niet minder. maar goed,al bij al kreeg ik een leugenorder in de bus. die wil ik dus niet accepteren, ook al staan er dingen tussen waar ik wel ja tegen heb gezegd.
op de orderbevestiging staat:
u heeft gekocht: mini-website
wij verwachten van u: gebruik de link om uw mini-website te activeren, te vullen en te publiceren. indien u uw mini-website niet binnen 10 werkdagen heeft gevuld, zullen wij dit voor u doen op basis van uw eigen website. (grrrr...)

dit stukje tekst stond in de brief die ik heb ontvangen n.a.v. mijn 'reactie' : (overigens heb ik 2 aangetekende stukken met ontvangst van handtekening gestuurd en de handtekeningen heb ik dus wel al ontvangen - 1 naar de telefoongids en 1 naar de directie van de telefoongids -.

wij hebben uw reaktie ontvangen waarin u aangeeft wijzigingen te willen aanbrengen in uw advertentie(s) in de telefoongids & gouden gids. (nou, ik heb niet aangegeven dat ik iets wil wijzigen, maar dat ik de order wens te ontbinden en dat ik daar een bevestiging van wil ontvangen én dat ik een kopie van de bandopname wil, uiterlijk binnen 7 dagen na dato schrijven).

verder schrijven ze:
uw wijziging heeft betrekking op het annuleren van de vermeldingen. het annuleren van de door u geplaatste opdracht is op grond van de algemene voorwaarden van de telefgidsbv art. 5.3 niet mogelijk. wij hebben telefonisch uw akkoord reeds verwerkt in onze adm. en wij kunnen uw verzoek daarom helaas niet honoreren. uw vermeldingen zullen zoals weergegeven op de orderbevestiging in de telfgids en goudeng worden opgenomen.

verder niks over de mini-website. die zullen ze dan wel niet activeren neem ik aan. maar goed, dan nog heb ik verzocht om ontbinden van de order en een bandopname. op de band staat wel dat ik akkoord ga met de aanvullende gegevens in de beide 'boeken' nl. met vermelding van mijn www.