Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hanedorp
hanedorp - 11-12-2010 23:38:12
Computers & Telefonie

Bij het inloggen vanochtend komt er een blok met de volgende tekst te staan : ongeldige installatie copie enz.

Aurora1 e.a. dank voor reacties. weet ondertussen wat booten is : het opstarten van de pc. verder de problemen die er spelen : weet nu dat de update avg 2011 de oorzaak is van de problemen, zie www. studentaanhuis.nl
via micorsoft support heb ik verschillende adviezen gekregen. de volledige harde schijf is gescand ( mbam-log-201) en er zijn geen infecties gevonden m.a.w. geen enkel bestand bevat kwaadaardige objecten. op zich een goed bericht, maar ondertussen blijven die blokken maar komen bij het opstarten, die ik steeds weer moet wegklikken. zeer hinderlijk. ik ben pas echt tevreden als ook dit opgelost is.
misschien wilt iemand eens lezen wat bovengenoemde site hierover te vertellen heeft. er wordt gesproken om de avg resque cd te gebruiken. maar ik ben een beetje bang om dingen te gebruiken waar ik te weinig van weet.
mvg