Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantje
jantje - 26-04-2012 15:51:47
Geldzaken & Recht

Onze regering ???

Wanneer ben je arm?
wij moeten van een wao-uitkering rondkomen van ongeveer 1200 euro. krijg geen ontheffingen van de gemeente. wel een beetje huursubsidie.
maak ook geen gebruik van korting op witgoed e.d. zelfs een mantelzorgcompliment zit er voor mij niet in omdat er volgens sommigen geen indicatie is.
maar ik moet wel heel veel missen wat partners van gezonde mensen wel hebben.
we doen aan vrijwilligers werk zoals het brengen en halen van oudere mensen naar hun club. met ons eigen autootje zonder vergoeding daarvoor.
ik collecteer voor de brandwonden stichting. en nog een andere collecte. ik ga niet mijn hele hebben en houden uitleggen, dat doet iemand met veel geld ook niet, ik hoef me niet te verantwoorden voor mijn uitgaven.
en toch komt het daar altijd op neer. ja, ik heb een hond (je) zie mijn avatar. hij eet gedeeltelijk met de pot mee. kost geen kneup. dat ik gedeeltelijk in gekregen kleren loop, wie zal dat zien?
ik heb jarenlang de eindjes aan elkaar moeten knopen, ieder dubbeltje drie keer omdraaien voordat ik het uitgaf.

ik vind : laat iedereen in zijn / haar waarde. of je nu veel of weinig verdiend. als ik iets kreeg / krijg, dan maak ik voor de gever wel zelf een kadootje of als het een keer zo uitkomt een doos eieren van scharrelkippen uit onze buurt vandaan. voor wat hoort wat.

kijkt u ook eens op de site van annemiek van deursen. http://">www.consuminderhuis.nl