Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

themilkman
themilkman - 27-12-2003 00:22:33
Computers & Telefonie

SIM Unlock Code O2

Ik heb een samsung n500. ik had em kapot en hij is gerepareerd. dat duurde langer dan een half jaar!!! nu heb ik em terug, en wil ik er een andere simkaart in.
ik heb het toestel al langer dan een jaar dus ik heb recht op een sim-unlock-code.
die heb ik dus aangevraagd, maar hij komt maar niet aan. naar meerdere keren bellen krijg ik te horen dat samsung (die is verantwoordelijk voor de codes) de codes kwijt is. o2(telfort nu) zegt dat ze niets kunnen doen. maar voor mijn gevoel kan ik eeuwig blijven wachten. en word ik gewoon aan het lijntje gehouden.

wat kan ik nu het beste doen? ik heb geen zin om 300 jaar op mijn unlockcode te wachten terwijl ik een splikplinter mobieltje in de kast heb liggen... wie is er nou verantwoordelijk? o2(telfort) of samsung(die de codes in beheer heeft)...

wie helpt mij?
alvast dank!

bert bredewold