Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

cd
cdepaus - 05-01-2004 09:55:48
Computers & Telefonie

Miaauw

Op 10 november heb ik bij miaauw een bestelling geplaatst. nog dezelfde dag het geld netjes overgemaakt via internet bankieren. dit is allemaal goed gegaan. maar er werd niet geleverd.

inmiddels heb ik diverse e-mails gestuurd waar geen antwoord op komt. ik heb opgebeld maar de telefoon wordt niet opgenomen en een antwoordapparaat of voice mail is er niet. ik heb dus alles geprobeerd maar geen resultaat.

ik ben helaas niet in staat om zelf even naar velp te gaan om te zien of de winkel uberhaupt nog bestaat. de webwinkel doet het gewoon en ik kreeg een automatische bevestiging van de bestelling dus dat werkt ook.

kent iemand dit bedrijf en weet iemand of het nog bestaat? wat kan ik doen om of mijn bestelling of mijn geld terug te ontvangen?