Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
frankvt - 16-01-2006 22:01:19
Voeding & Gezondheid

prijzen in de catering etc

hallo.


ik heb een vraag over de catering in het algemeen.


in het bedrijf waar ik werkzaam ben kost bijv de campina chocolademelk van 25o ml in een flesje ?0.70. omgerekend per liter is dat  ? 2.80. hetgeen ik abnormaal hoog vind. als ik bijv in de supermarkt kijk zie ik bijv pakken nutricia (ook geen goedkoop merk dacht ik zo) van 1 ltr voor de prijs van ? 0.89. dat is peeeeer liter een verschil van zo'n kleine ? 2.00. ook de levensmiddelen in het bedrijfsrestaurant rijzen de pan uit. als enkel voorbeeld geeff ik hier bijv. 1 sneetje jonge kaas voor liefst ? 0.30. en de margarine voor 10 gr ? 0.07. de margarine weer omgereken naar de prijs voor een ponds kuipje dan kom ik op ? 3.50 uit. gaarne hiervoor een verklaring of een reaktie van mensen met soortgelijke ervaringen.