Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ko
ko_1 - 10-03-2004 19:40:03
Vrije tijd & Tuin

mag bart smit dit?

Mijn zoontje heeft een folder van bart smit ontvangen met de volgende aanbieding: playstation2 spel gta vice city voor 17,50
hij wilde dit spel al een tijdje hebben en kwam 4 euro tekort , hiervoor ging hij de auto van de buurvrouw wassen.toen hij echter bij de bartsmit kwam koste het spel ineens 34,95 en men zei dat ze het spel niet konden leveren voor 17,50 omdat hun inkoopprijs hoger was.
ik was hier erg boos om en ben met mijn zoontje teruggegaan naar bartsmit.
die heeft toen maar de politie gebeld omdat ik nogal boos overkwam, 6 agenten rende de winkel in en wilde mij arresteren (voor de ogen van mijn zoontje) toen ik het had uitgelegd en de folder had laten zien gaven de agenten mij gelijk.... en raadde mij aan om een brief naar bart smit te schrijven dat wanneer er een aannemelijk bedrag genoemd wordt in een folder ze dit ook moeten leveren voor die prijs.
hoe pak ik dit aan?