Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ed
edehaas - 21-04-2004 18:45:16
Computers & Telefonie

Chello

de vorige actie van upc/chello, geldig t/m 31 maart 2004, daar heb ik aan deelgenomen.


iedereen die binnen de looptijd van de actie een chello-abonnement afsloot, maakte gebruik van de huidig promotie:



1 maand gratis internetten
gratis doe-het-zelf installatie (t.w.v. € 59,95) of een basis intallatie voor € 59,95 (ipv € 79,95) en
gratis modemgebruik

in de actievoorwaarden, zoals ik deze heb gedownload van de website van upc d.d. 26-02-2004, wordt op geen enkele manier vemeld dat chello starter is uitgesloten van de gratis doe-het-zelf installatie.


nu schetst mijn verbazing dat upc op de eerste factuur die zij in rekening brengen voor het abonnement op chello starter, een bedrag twv € 59,95 in rekening brengen voor de gratis doe-het-zelf installatie!


direct heb ik richting upc via e-mail en per post gereageerd. bij de brief die ik per post verstuurd heb, heb ik een kopie van de actievoorwaarden meegestuurd. 


als reactie krijg ik de medeling dat ik het bedrag van € 59,95 voor de doe-het-zelf installatie moet betalen, omdat in de interne informatievoorziening aan het personeel staat dat de try & buy actie loopt van t/m 30-04-2004 en dat de gratis doe-het-zelf installatie is uitgesloten voor chello starter.


hier is sprake van een toerekenbare tekortkoming in de nakoming van de overeenkomst. en daarom vorder ik bij upc een creditnota t.w.v. € 59,95.


wie heeft hiermee ook te kampen gehad? wie heeft dit tot een oplossing gebracht?


 


nb: de huidige actie van upc/chello welke van kracht is per 01-04-2004 en loopt t/m 30-04-04 vermeldt wel een duidelijke uitsluiting van deelname voor chello starter (3 maanden lang internet voor        € 9,99 per maand ipv € 14,95)