Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tu
tuin_1 - 02-07-2006 09:53:59
Computers & Telefonie

abonnement KPN ADSL Lite naar wanadoo Family

ik ben op zoek hoe ik dit moet oplossen en wat de gevolgen zijn.


mijn kpn is belbasis en mijn provider is wanadoo (lite). nu wil ik al een tijd overstappen naar wanadoo family nu blijkt er een probleem te zijn met het kpn gedeelte van adsl. ik heb in nov 2005 een aanbieding gehad van kpn voor een korting van 19,95 mits ik wel via kpn bleef internetten mocht ook een andere provider worden mits gebruik wordt gemaakt van de kpn lijn. ik ben hier op in gegaan. enige tijd geleden een aanbieding gehad van wanadoo family. ik wilde dit best wel en nu blijkt dat dit pas kan als mijn kpn adsl lite abonnement is opgezegd.


ik wil dit ruim van te voren doen bij kpn heeft iemand een adres ? niet op de kpn site. ook lees ik dat je vaak lang zonder telefoon/adsl zit iemand een suggestie.bedankt.


andré