Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

flipjeburum
flipjeburum - 23-08-2006 10:42:59
Computers & Telefonie

contact adres @home klachtenafdeling

Beste mensen,

wie kan mij helpen aan een postadres van @home? op de site van @home wordt alleen d.m.v. een online formulier de mogelijkheid geboden een klacht in te dienen.
na dit te hebben gedaan en hier nog steeds geen reactie op te hebben gehad, heb ik op nieuw een klacht/eis ingediend om binnen een week te reageren. mocht dit niet werken zou ik graag op de oudewetse manier mijn ongenoegen willen uiten nl per (eventueel aangetekende) brief.
ik heb geen zin om weer te bellen met de klantenservice. klacht gaat ook onder andere over die waardeloze geldklopperij.

dank alvast voor de gegeven antwoorden. ook tips met betrekking tot de klachtenafdeling van @home, of andere manier om met deze mensen in contact te komen zijn uiteraard welkom!

groet,

flipje