Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

roliemoppy
roliemoppy - 30-09-2006 15:50:43
Computers & Telefonie

KPN Internet Plus Bellen

ik heb voor jullie allen met het probleem van kpn internetplusbellen de oplossing.


van kpn de gewone analoge lijn weer nemen en het abonnement “budgetbellen” met tevens adsl van kpn direct.


 internetplusbellen opzeggen.


 


u neemt een fritzbox type 7050 en sluit de analoge lijn vanuit de splitter op de fritzbox aan en u sluit ook de adsl lijn aan vanuit de splitter op de fritzbox.


 


nu gaat men naar   http://www.freecall.com/">www.freecall.com  en koopt via de creditcard voor 11.80 eur bel credits.


u kunt dan bellen voor zeer voordelige tarieven naar mobiel bellen en naar vaste lijnen in nederland, engeland, duitsland, luxemburg, frankrijk enz. enz. voor niks bellen, 300 minuten in de week.


als je in de 3 maanden uw tegoed nog 11,80 eur is dan blijven die gewoon staan als u binnen de 3 maanden weer 11,80 eur via creditcard overmaakt.


 


de sip codes geeft u in in de fritzbox en u kunt via uw analoge telefoons en/of isdn telefoons aansluiten en bellen via de fritzbox.


 


als de mensen u bellen komt het binnen via de analoge lijn van kpn en als u wilt uitbellen kunt u kiezen of via kpn, of via internet freecall.


 


het werkt perfect met de fritzbox via internet bellen.


en als je het uitrekent dan betaal je aan kpn voor de vaste kosten adsl kpn direct 29,95 + budgetbellen 9,67 is totaal aan vaste kosten 39,62 eur incl btw.