Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ke
kees hoek - 19-01-2007 22:39:30
Geldzaken & Recht

afrekening Nuon

ik word eigenlijk kwaad om niets maar elke keer erger ik me er aan en wel om het volgende. je komt steeds op de afrekening tegen dat op de afrekening bv staat verbruikt 900 m3 gas maar er onder staat dan weer zo mooi regeltje omgerekend verbruik 909 m3. en waarom??  er staat dan bij op het gemeten gasverbruik is een berekeningsfactor van toepassing.dat komt omdat een m3 gas niet altijd dezelfde hoeveel energie levert.uw verbruik is daarom vermenigvuldigd met een factor van 1,01.


weet je hoe ik dit steeds leest we worden bestolen door de energiebedrijven en dan openlijk. meer m3 afrekenen dan wat je verbruikt hebt. want dit slaat toch nergens op of ben ik nou krankjorem??