Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

holstein
holstein - 17-05-2007 20:38:25
Computers & Telefonie

KPN sms

Weet niet of er hier eerder iets over is geschreven, maar zijn er meer(vast en zeker) die sinds een paar maanden gelazer hebben met het verturen van sms bij kpn en in mijn geval dan hi prepay ?
regelmatig weigert de sms er uit te gaan en pas na 2e of 3e keer lukt het dan wel.
soms ook wel meerdere keren wel goed, maar dan begint het ineens weer.
het probleem doet zich hier bij meerdere gebruikers voor en op de site van hi staat het forum ook bol van deze klachten.
heb hier meerdere keren contact over gehad met de technische dienst en het probleem is bij hun bekend, maar schijnt ergens in de software te zitten, maar de oplossing laat nog steeds op zich wachten.
hebben er veel mensen gedonder, bestook die kpn klantenservice eens met mail, dan komt er misschien wat actie bij die grote provider, want echt serieus nemen ze de klant volgens mij niet.
anders binnenkort maar van provider veranderen lijkt mij.......