Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ab
abigail - 09-10-2007 23:56:42
Geldzaken & Recht

Ik wil mijn geld terug!


in dec. 2004 had ik een familielid een groot geld bedrag geleend. schuldbekentenis door het echtpaar laten ondertekenen en met een ander familielid als getuigen. opgenomen wordt in de schuldbekentenis, is dat ze het geleende geldbedrag terugbetalen in 30 maanden. en rente, over het openstaande saldo, berekend wordt wanneer ze binnen de termijnmaand het termijnbedrag niet betalen. nu zijn we in 2007 en nog steeds zijn ze niet klaar met de terugbetalingen. vanaf 2004 – 2007 hebben ze in totaal 18 maanden betaald (via de bankstorting). dit jaar hebben ze alleen 1 maand betaald.


mijn telefoontjes en mailtjes worden zelden of nooit beantwoordt. ik heb altijd rekening moeten houden met hun financiële situatie. gezien ik nu zelf mijn eigen geld hard nodig heb, kunnen ze mij niet terugbetalen. want ze zitten weer in financiële problemen. ik vind nu zelf, dat het hoogtijd wordt dat zij nu met mij rekening moeten houden. ik wil niet telkens naar mijn geld vragen. ze horen aan onze gemaakte afspraken te houden.


hoe kan ik deze situatie het beste aanpakken? wat kan ik verder doen zodat zij mijn het resterende bedrag in een keer terug betalen. ik ben het nu echt zat om telkens hun te herinneren dat zij mij geld verschuldigd zijn. en ik krijg de laatste tijd geen respons van hun kant.