Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tonnieboy
tonnieboy - 29-10-2007 14:08:27
Computers & Telefonie

Windows XP opstartmenu

Vrijdagmorgen wilde de hp pavilion met windows xp home + pro niet op de normale manier opstarten,  maar deze bleef hangen zodat  het bureaublad en normale menu nooit verschenen.
na hulp door een vriend is het gelukt om de pc weer aan de praat te krijgen en vreemd genoeg zijn alle gegevensbestanden van 2 accounts volledig verdwenen (nergens de mappen terug te vinden), terwijl die van alle andere accounts wel volledig bewaard zijn gebleven.
na laatste gebruik is windows normaal afgesloten en weigerde dus de volgende dag.
tot tweemaal toe is een hp recovery programma doorgelopen waarbij expliciet was vermeld dat de gegevensbestanden niet verwijderd zouden worden. nu blijken dus toch honderden bestanden weg te zijn.

kan iemand me in jip en janneke taal uitleggen wat er misgegaan kan zijn en of er nog een gerede kans is dat de bestanden elders op de harde schijven zijn geparkeerd? het enige stuk hardware van de pc dat een storing heeft is de cd/dvd rewriter, die vreemde geluiden maakt en weigert om te branden.