Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

boy
boy - 22-12-2007 09:29:14
Garantie & Verzekeringen

Mobile telefoon en waterschade

eergister stootte ik per ongeluk een glas water om. dit water kwam ook op de mobile telefoon van mijn zoon terecht. na het drogen van deze telefoon deed alles het weer, behalve waarvoor een telefoon is gemaakt, nl bellen. ihij kan wel iemans opbellen en gebeld worden, doch dan hoort hij slechts een gebrom en hier tussendoor af en toe de stem van de opbeller. zelf is hij niet te horen bij de opbeller, mogelijk heeft het microfoontje en de ontvanger toch schade opgelopen.  


mijn vraag is,i of het mogelijk is om  deze schade bij mijn wa-verzekering namens mijn zoon indienen m.a.w. dat hij mij aansprakelijk stelt. (zoon valt ook onder mijn wa-verzekering: betreft uitwonend studerend kind).


p.s. telefoon is ca 4 maanden oud. ik denk gezien de schade dat geen beroep kan worden gedaan op de garantie)


alvast bedank voor de medewerking , en prettige feestdagen.


boy