Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fikfeeks
fikfeeks - 05-01-2008 10:56:36
Geldzaken & Recht

rijbewijs

wij wonen sinds een aantal jaren in belgiƫ maar hebben nog gewoon de nederlandse identiteit. mijn zoon is sinds april in nederlandse militaire dienst en mag op kosten van defensie zijn rijbewijs in de burger gaan halen.hij is gelegerd in oirschot en verblijft daar van maandag tot en met vrijdag.


hij is nu een tijdje aan het lessen en wilde graag zijn theorie-examen halen. na een hoop ellende over brieven van de commandant, die moesten aantonen dat hij in dienst is van defensie en gelegerd is in oirschot, mocht hij dan toch op 20-12-2007 op examen.het probleem met de brieven was dat ze in eindhoven niet wisten hoe die er uit moesten zien, maar in heerlen wisten ze dat wel, want daar kwam dat vaker voor.


door alle ellende ( zelfs op de dag zelf) is hij helaas gezakt.er werd toen toegezegd dat hij nu een examennummer had en dat het verder geen problemen meer zou geven.de rijschool wilde op 3-1-2008 een nieuwe afspraak maken maar kreeg dat niet voor elkaar. ze hebben toen naar het cbr gebeld om mijn zoon zijn examennummer op te vragen en kregen daar te horen datmijn zoon niet meer op examen kon en dat het vorige examen een foutje was geweest.er werd met een hoop wetten geschermd ( ik weet niet welke) en daarmee was de kous af.


weet iemand wetten die uitwijzen dat deze man gelijk heeft of weet iemand wetten waarmee ik deze man om zijn oren kan slaan? ik weet zelf wel dat een nederlander geen vaste woon of verblijfplaats dient te hebben maar weet niet waar ik zulke dingen terug kan vinden.