Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

juupke
juupke - 20-01-2008 17:16:38
Huishouden & Energie

vloerverwarming

hoi,


wie heeft er ervaring met vloerverwarming als hoofdverwarming. als ik ervoor zou kiezen vloerverwarming als hoogf verwarming te nemen, duurt het dan veel langer voordat het huis op temperatuur is? met heteluchtverwarming is een huis binnen 15 miunuuten op temperatuur en met radiatoren binnen ca 30a40 minuuten, hoe zit dat met vloerverwarming.


komt met vloerverwarming als hoofdverwarming de woning wel goed op temperatuur?


ik wil voor vloerverwarmingkiezen omdat er dan geen radiatoren in de weg zitten, of in het zicht zitten. de vloerverwarming wordt op een verdeler aangesloten op het cv systeem, een vloerverw.verdeler voor boven en een vloerverw.verdeler voor beneden. op de retourleidingen van elke groep zitten temperatuursessoren die de afsluiters verder dichtsturen naargelang te temperatuur hoger wordt.


als ik nu voor bovenstaand systeem kies, met enkel vloerverwarming, en ik wil in bijv in de badkamer een radiator hangen, kan ik daar zomar een vrije groep op de verdeler voor pakken, of wordt dan het systeem ontregeld?