Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
rosanne3 - 05-02-2008 23:02:56
Computers & Telefonie

Plaatje op bureaublad en opeens betalen na installie

hoihoi


ik had weer twee computervragen:


1: er staat een afbeelding op de achtergrond van mijn bureaublad die ik er niet meer afkrijg. als ik bij de eigenschappen de achtergrond verander, verandert die wel, maar blijft de afbeelding er nog steeds staan. wie o wie weet hoe ik deze afbeelding, die niet de hele achtergrond van het bureaublad vult, er weer af krijg?


2. er stond zo´n geel blokje met een uitroepteken onderaan de rechterkant van mijn beeldscherm. meestal zijn dit nieuwe updates enzo. dus ik ging installeren, het bleek om een nieuwere versie van internet explorer te gaan, 7. deze was ik aan het installeren, hij is halverwege afgebroken (ik weet niet of dat de oorzaak is) en nu zegt ie dat ik een valse versie heb, wil ik deze wel valideren, dan moet ik hier voor betalen, dat klopt toch niet? hoe kan ik dat oplossen?


alvast bedankt,


rosanne